5 Günlük İngilizce Konuşma Eğitimleri - 5 Günde İngilizce - NLPakademi
Hipnozla 5 Günde İngilizce
10 Haziran 2016
5 Tam Günlük İngilizce Eğitimi
10 Haziran 2016

5 Günlük İngilizce Konuşma Eğitimleri

Geleneksel öğrenme yöntemlerinden farklı olarak insanların daha kısa sürede hızlı ve kolay bir şekilde ingilizce öğrenmesini ve konuşmasını sağlatıyoruz.

Klasik kurslarda aylar süren eğitimlerle kişilere dili konuşma eğitimi verilirken 5 günlük eğitimler ile çok daha kısa zamanda ingilizce öğrenebileceksiniz.

Klasik öğrenme araç ve gereçleri kullanılmadan sadece dili yoğun bir şekilde konuşturarak gerçekleşen eğitimlerde ingilizceyi konuşmaya başlayacaksınız.

Katılımcılar eğitimlerde seviyelerine uygun 5 kişilik sınıflarda eğitimlere dahil olarak 5 tam yoğun günde ingilizce uygulamalarına maruz kalırlar.

Günde 12 saat süren yoğun eğitimler ile kişilerin ingilizce konuşma uygulamalarına maruz kalmaları ve bu sayede hızlı bir şekilde dile adapte olmaları sağlanır.

Katılımcılar bu yoğun süreçte dile aşırı bir şekilde maruz kalarak ve konuşarak hızlı bir konuşma gelişimine sahip olurlar.

Nlp ve hipnoz yöntemleriyle gerçekleştirilen eğitimlerde katılımcıların bilinçaltı düzeyde dili öğrenmeleri için hipnoz yöntemleri kullanılır ve kişiler daha kalıcı bir dile sahip olurlar.

5 tam gün boyunca yapılan eğitimlerle kişiler 1 kur düzeyinde ingilizce öğrenir ve konuşur duruma gelirler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir