5 Tam Günlük İngilizce Eğitimi - 5 Günde İngilizce - NLPakademi
5 Günlük İngilizce Konuşma Eğitimleri
10 Haziran 2016
5 Tam Günde İngilizce
10 Haziran 2016

5 Tam Günlük İngilizce Eğitimi

Kısa süreli ingilizce öğrenme programlarının en etkililerinden olan 5 günde ingilizce eğitimleriyle insanların daha kısa sürede dili öğrenmesini ve konuşmasını sağlatıyoruz.

Klasik kurslarda aylarca verilen eğitimlerle kişilere ingilizce öğretilirken 5 günlük eğitimlerle daha kısa sürede daha hızlı ve kolay bir şekilde ingilizce öğretilir.

Katılımcılar 5 tam gün boyunca yoğun bir şekilde eğitim alarak dili öğrenirler.

Klasik öğrenme metotları yerine yeni nesil dil öğretim teknikleri kullanılarak kişilerin doğal öğrenme becerileriyle dili öğrenmesi sağlatılır.

Gerçekleştirilen eğitimlerde katılımcılar dile odaklanarak yoğun konuşma uygulamalarına maruz bırakılır.

5 tam gün boyunca günde 12 saat süren yoğun ingilizce konuşma uygulamalarıyla kişiler daha rahat bir şekilde dili öğrenirler.

Katılımcılar türkçe konuşulmayan bir ortamda ingilizce konuşma uygulamalarıyla dili yoğun bir şekilde konuşarak refleks olarak konuşma gelişimi edinirler.

Hipnoz teknikleriyle uygulanan eğitimlerde katılımcıların yoğun bir şekilde dili bilinçaltı düzeyde kalıcı olarak öğrenmesi sağlanır.

5 tam gün boyunca eğitimlere katılan kişiler 5 günde 1 kur düzeyinde ingilizce öğrenir ve konuşur duruma gelmektedirler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir