Hipnozla 5 Günde İngilizce - 5 Günde İngilizce - NLPakademi
Hipnoz Tekniğiyle 5 Günde İngilizce
10 Haziran 2016
5 Günlük İngilizce Konuşma Eğitimleri
10 Haziran 2016

Hipnozla 5 Günde İngilizce

Bilinçaltı öğrenme yöntemleriyle uygulanan 5 günde ingilizce konuşma eğitimlerinde kişilerin dili bilinçaltı düzeyde daha etkin bir şekilde öğrenmeleri ve konuşmaları sağlatılır.

Geleneksel dil öğretim metotlarından farklı olarak tamamen yeni nesil etkin öğrenmeye dayalı eğitim teknikleri kullanılarak eğitimler gerçekleştirilir.

Yeni nesil öğrenme yöntemleriyle ve ana dil metoduyla uygulanan eğitimlerde katılımcıların dili yaşayarak doğal öğrenme becerilerini kullanarak öğrenmesi sağlanmaktadır.

Kişilerin 5 tam gün boyunca zamanlarının tamamını eğitime ayırmalarını ve dile yoğunlaşarak maruz kalmalarını ve bu sayede hızlı bir gelişim edinmelerini sağlatıyoruz.

5 gün süren bu yoğun süreçte katılımcılar günde 12 saat boyunca ingilizce konuşma uygulamalarına maruz kalırlar.

Katılımcıların dili hızlı bir biçimde öğrenmesini sağlatmak amacıyla eğitimlerde yoğun bir şekilde ingilizce konuşma uygulamalarına maruz kalmalarını sağlatırız.

Kişiler günde 12 saat süren yoğun ingilizce konuşma uygulamalarına maruz bırakılarak refleks olarak dili konuşmaya başlarlar.

Hipnoz tekniği sayesinde kişilerin daha çok bilinçaltı düzeyde dili öğrenmelerini ve bu şekilde kalıcı bir dile sahip olmalarını sağlatıyoruz.

5 günlük eğitimlerle ilgili detaylı bilgi almak ve 1 kur düzeyinde ingilizceyi 5 günde öğrenmek için bizi arayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir