Hipnoz Tekniğiyle 5 Günde İngilizce - 5 Günde İngilizce - NLPakademi
5 Günde İngilizce Öğrenme
10 Haziran 2016
Hipnozla 5 Günde İngilizce
10 Haziran 2016

Hipnoz Tekniğiyle 5 Günde İngilizce

İngilizce öğrenmek artık son yıllarda gelişen yeni tekniklerle ve eğitim sistemleriyle çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.

İnsanlar artık eskiden olduğu gibi dili öğrenebilmek için yıllar aylar harcamadan kısa sürede öğrenebiliyorlar.

Hızlandırılmış ve yenilenmiş öğrenme teknikleri ile gerçekleştirilen eğitim programlarıyla kişilere çabasız bir şekilde kolay bir eğitim veriliyor.

5 günde ingilizce eğitimlerindede zamanı kısıtlı olan ve kolay bir şekilde dili öğrenmek isteyen kişilere sadece 5 tam günde ingilizce öğretiyor ve konuşturuyoruz.

Yeni nesil dil öğretim teknikleriyle gerçekleştirilen eğitimlerde klasik kurslardaki gibi gramer ağırlıklı eğitimler yapmadan kişiler ingilizce konuşturarak dili öğretiyoruz.

5 günlük eğitimler boyunca yoğun bir şekilde konuşmaya dayalı gerçekleştirilen eğitimlerle katılımcıların dili konuşmalarını sağlatıyoruz.

Günde 12 saat boyunca gerçekleştirilen eğitimlerde günde 3 farklı eğitmenle yapılan konuşma uygulamaları ile katılımcılar dili refleksif bir şekilde öğrenirler.

Kişiler 5 gün boyunca dile aşırı bir şekilde maruz kalarak hızlı bir konuşma gelişimi edinerek düşünmeden konuşmaya başlarlar.

Eğitimlerde kişilerin bilinçaltı düzeyde dili öğrenmesini sağlamak amacıyla bilinçaltı uygulamalar ve hipnoz tekniğini kullanıyoruz.

Bu sayede ipnozunda yardımıyla yapılan bilinçaltı uygulamalarla kişilerin daha kalıcı bir şekilde dili öğrenmesini sağlatıyoruz.

5 tam günlük eğitimler ile kişiler 5 günde 1 kur düzeyinde ingilizce öğrenir ve konuşurlar.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir