5 Günde İngilizce Konuşma Programı - 5 Günde İngilizce - NLPakademi
NLP Tekniği Ne İşe Yarıyor?
10 Haziran 2016
5 Günde Hızlı İngilizce Programı
10 Haziran 2016

5 Günde İngilizce Konuşma Programı

Klasik ingilizce öğrenme ve konuşma programlarından farklı olarak kişilerin daha kısa sürede hızlandırılmış bir programla dili öğrenmesi ve konuşması için 5 günde ingilizce konuşma programını gerçekleştiriyoruz.

İş yoğunluğundan dolayı ve kısıtlı zamana sahip olan kişiler uzun süreli programlara zaman ayıramadıkları için kısa süreli eğitimlere katılıyorlar.

Yeni nesil dil öğretim teknikleriyle gerçekleştirilen eğitimlerde kişiler daha az çabayla kolay ve rahat bir eğitim süreci içerisinde dili öğreniyor ve konuşuyorlar.

5 tam gün boyunca gerçekleştirilen eğitimlerde kişiler dile odaklanarak ve gündelik hayatlarından uzaklaşarak ingilizceye adapte olurlar ve bu sayede daha etkili bir eğitim süreci sağlanır.

Günde 12 saat boyunca yapılan eğitimlerde katılımcıların dili bol bol konuşmaları ve yapılan bu konuşma uygulamalarıyla etkin bir gelişmeye sahip olurlar.

Kişilerin dili bilinçaltı düzeyde öğrenmesini sağlamak ve daha kalıcı bir dile sahip olmaları için hipnoz teknikleriyle seanslar yapılır.

Katılımcılar 5 günlük bu eğitim sürecine dahil olduklarında ve eğitimi tamamladıklarında 1 kur düzeyinde ingilizce öğrenme ve konuşma gelişimine sahip olurlar.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir