5 Günde Hızlı İngilizce Programı - 5 Günde İngilizce - NLPakademi
5 Günde İngilizce Konuşma Programı
10 Haziran 2016
5 Günde Hızlı İngilizce Öğrenin
10 Haziran 2016

5 Günde Hızlı İngilizce Programı

İnsanların daha kısa sürede daha hızlı ve kolay bir biçimde ingilizce öğrenmesi ve konuşmasını sağlatmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz 5 günde ingilizce programlarında kişiler çabasız bir şekilde ingilizce konuşuyorlar.

Klasik ingilizce öğrenme kurslarında yıllardır aynı program ve tekniklerle yapılan ve gramer ağırlıklı olan eğitimler hem uzun süreli hemde sıkıcı bir eğitimdir.

Kişiler bu dil kurslarında katıldıkları eğitimlerde aylarca eğitim aldıktan sonra dili öğrenir ama konuşma konusunda problem yaşıyorlar.

Zamanı kısıtlı olan ve iş yoğunluğundan dolayı uzun süreli eğitimlere katılmak istemeyen kişiler ise 5 günde ingilizce programına katılıyorlar.

Hızlandırılmış bir eğitim olan 5 günde ingilizce programında katılımcılar gündelik hayatlarına 5 gün boyunca ara vererek bir kamp programı olan 5 günde ingilizceye katılıyor ve 5 tam gün boyunca sadece dile odaklanıyorlar.

Türkçe konuşmanın yasak olduğu eğitimlerde kişileri dile adapte ederek dilin yaşandığı sanki yurtdışındaymış hissiyle eğitimler gerçekleştiriliyor.

Günde 12 saat süren yoğun programda kişilerin dili yoğun bir şekilde konuşmaları ve bu sayede konuşma refleksini hızlandırıyor ve kişilerin düşünmeden konuşmasını sağlatıyoruz.

Aynı zamanda kişilerin bilinçaltı düzeyde öğrenmesini sağlamak ve dilin daha kalıcı olması ve unutulmaması için hipnoz tekniği ile bilinaltı uygulamalar gerçekleştirilir.

5 günlük eğitimlerde katılımcılar 1 kur düzeyinde ingilizce öğrenir ve konuşur duruma gelirler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir